Persona...Terpesona

Saturday, October 1, 2011

r3 theme in progress

assalamualaikum..kalau dalam post yang lepas aku ada ceritakan yang aku tukar skirting belakang kereta aku ke skirting R3 dari skirting airmaster aku..kali ni aku wat ubahsuai skit pada spoiler dan skirting sisi persona aku. dari airmaster kepada r3.. alasan? sebab nak selarikan dengan tema skirting r3 kat belakang. baru ngam dan tak nampak kacuk sangat. so aku pun dapatkan skirting r3 dan spoiler r3 dari kawan-kawan yang dah tak nak dan nak trade ngan skirting aku. berikut adalah photo-photo kerja menggantikan skirting sisi dan spoiler airmaster aku kepada R3. selamat membelek..hehe





















6 comments:

pijie said...

nie kalu tukaq R3 front bumper, bru complete set....

Rifaie said...

hehe sayang bumper ori elegance tu..aku ada survey neo r3 sini, mahal sgt..tu yang tangguh dulu

PJ said...

bro.. airmaster bodykit blakang tu xnak letgo ke?

Rifaie said...

dah letgo dh bro...

PJ said...

halamak.. dkt kk blom ada la gitu bro.. klu kat sana brapa harga tu ya.. blakang sahaja.. ;p

Rifaie said...

airmaster ni kalau ko beli berasingan je, mahal sangat2..satu skirt belakang tu rm500..tp kalau ko ambik one set skirting rm1200.