Persona...Terpesona

Thursday, June 23, 2011

rear r3 skirting

kisah bermula lepas aku rasa ekzos aku bunyi bingit sgt..so member aku bagila teori, katanya mungkin sbb tip ekzos tu hala ke bawah so bunyi ekzos jd bingit..so member aku cdgkn tukar ke tip yang straight ke belakang..nk tukar tip, means aku kena tukar bodykit sbb skirt belakang airmaster aku xder lubang untuk ekzos..so lepas survey, aku decide ambik skirt r3..


skirt lama, airmaster


skirt dah tanggal


togel sekejap


standby masuk r3


dah masuk r3


wat ekzos tip


masuk ekzos tip


siap!


ekzos tip aku


bye bye skirting lama

so far selain merubah penampilan belakang, bunyi ekzos pun dah tak bingit mcm dulu :)


5 comments:

SAIFUL ANUAR SALIM said...

Bro,

Skirt belakang lamaa (airmaster) tu da jual ke?

Rifaie said...

dh selamat djual dah..hihi

Syakella said...

salam,
nak tnya pendapat skit,
sya punya keta warna bronze..standard ja,
ngat nak letak spotlight warna kuning, ok x? atau da suggest warna lain..

pastu sgt suka spoiler yg ni, klu nak beli anggaran brapa, n nama apa spoiler ni?

Rifaie said...

spotlight kuning ok, sbb ikut peraturan JPJ lampu depan cuma blh warna kuning je selain warna asal dia.

Rifaie said...

ooh spoiler tu airmaster punya brand.