Persona...Terpesona

Saturday, April 30, 2011

terima kasih proton!

ingat tak ari tu aku ada up satu photo PE b line briliant red. tadi aku ronda proton edar kt juru penang, so dlm showroom ada la satu PE b line briliant red, jadi sembang-sembang ngan salesman katanya kaler ni limited 100 unit je..so aku pun belek2, terjumpa la satu improvement pada engine bay persona..


ini layout asal


ini rubber insulator yang dipasang pada piping


sekarang dah jd standard...

bgslah bila proton wat mcm ni, at least proton ada improvement pada model keluarannya, xsemata-mata tunggu org komplain, bru nk tukar..tahniah proton!



No comments: