Persona...Terpesona

Monday, February 14, 2011

Join TPCC pulak..

dalam malaysia ada satu kelab persona yang boleh dikatakan senior la dlm semua kelab persona..kelab tu namanya The Persona Club dot Com...link dia korang leh rujuk kat ruangan links aku sebelah kanan nih...aku mula register sejak dapat kereta, tp memandangkan pendaftaran hanya dibuka pada januari dan julai je, so kena la tunggu kejap kan..akhirnya pada ogos 2010 jadilah aku ahli kepada kelab ni disamping kelab NPOC yang sedia ada...








No comments: