Persona...Terpesona

Monday, February 14, 2011

join NPOC...

29 jun 2010..itulah tarikh aku mula-mula join kelab kereta nasional..before this, aku member VOCM, volvo owners club malaysia..tp since persona dah jd official aku, kena la cari kelab yang utk persona pulak..

bermula dengan penemuan sebuah persona hitam di bandar seberang jaya, kt bumper belakang dia ada dilekat www.northernpersonaclub.com aku mula menjejak di mana kelab ni. aku login ke page dia, dan mula contact admin page tu..dari situ lah sejarah aku kenal dua member NPOC ni..paly dan wanthird..diorang gtau tuan punya keta persona itam itu namanya abjohn...

jd tanpa buang masa, aku pun register la ngan kelab ni..





No comments: