Persona...Terpesona

Wednesday, February 23, 2011

Rear Trunk Carpet...

hari tu ronda-ronda kedai brothers, aku jumpa la boot carpet ni..kalau korang perasan, persona lineup M ngn H line ada boot carpet..tp B Line xder, kedekut tui...haha

so inila sedikit review dari aku..material dia rasanya dari fiber tp lembut la, beza ngan ori set dari proton, y ni nipis skit dan ori set proton material dia getah..so barang xla berlari sana sini bila korang corner rapat..yang ni, faham-faham je la :P

harga? berpatutan pada aku, finishing pun ok..fit nice dalam bonet, xder gap atau misalign..mmg terbaek la..



ini lah dia rear trunk carpet


nipis skit dari yang ori..


bonet persona


fit nice..


haha penuh brg..



4 comments:

street_dunk said...

harga berapa bro...beli kat mana?

Rifaie said...

brothers, bukit mertajam

eason_wan0517 said...

brother can help me buy and send to kl ma?

Rifaie said...

i currently stay at perak, not penang anymore